Jaarlijkse Lionsdiner in de Grote Kerk op 1 november 2019

Op elke eerste vrijdag in november organiseert LC Levefanum Wijk bij Duurstede het inmiddels bekende Lionsdiner.

De voorgaande Lions diners zijn onvergetelijke avonden geworden voor onze gasten en ons als Lionsleden. We zijn alweer volop aan de slag met de organisatie van het 15e Lions diner. Ook dit jaar zal het diner plaatsvinden in de prachtige ambiance van de Grote Kerk op de Markt.

Deze keer hebben we gekozen voor het thema “La vie en rose” en kunt u genieten van de Franse keuken. De opbrengst van deze avond wordt later op de avond bekend gemaakt.

Het diner zal plaatsvinden op vrijdagavond 1 november 2019 om 18.30u.
De prijs van het diner is € 39,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje.

Maar we zitten al helemaal vol!!!

Er is inmiddels een grote ninteresse in hetr Lionsdiner. Voor 2019 zitten we (helaas!?) al helemaal vol!!!!

Reserveren voor Lionsdiner 2020 kunt u via het mailadres levefanumwbd@gmail.com en vermeld dan s.v.p. het aantal personen.
Na uw reservering ontvangt informatie over de verloop van de kaartverkoop. En aangezien de vraag hoger is dan het aanbod zullen we voor de volgende diners kijken hoe wij nhier mee om moeten gaan.

Het belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden, mede door de bijdrage van de vele lokale sponsoren.
Kijk op deze Facebookpagina voor de laatste ontwikkelingen over het diner.

Tot vrijdag 1 november!!!